+32 (0) 51 74 83 96
info@sbp.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

SBP, samen naar een groenblauwe toekomst

 

Ervaar de voordelen

Als ervaren waterspecialist weten we bij SBP precies hoe we elke partner, zoals de architect, bouwbeer of grondwerker, bij iedere stap van het (ver)bouwproject het beste ondersteunen.

Omdat ieder project anders is, gaan wij voluit voor een persoonlijk advies. We bekijken welke oplossing het beste is voor uw case en helpen u meer uit water te halen. 

Innovatieve oplossingen volgens

de nieuwste technologieën 

Een goed waterbeheer start bij de juiste oplossingen en producten. SBP hecht dan ook veel belang aan de nieuwste technologische ontwikkelingen en volgt deze op de voet op.

Daarnaast werken we nauw samen met professionele federaties en universiteiten om alternatieven te ontwikkelen die beter aansluiten bij de actuele noden van de markt. 

We blijven dus sleutelen aan onze oplossingen zodat de efficiëntie en kwaliteit van uw waterbeheer verbetert.  

Onze pijlers

Vertrouwen

Krijg snel het juiste advies en 
de beste technische oplossing.

Waarde

Ga voor een kostenefficiënte oplossing dankzij innovatieve producten die voldoen aan de geldende voorschriften.   

Besparingen

  Krijg een groter rendement op uw investering dankzij betrouwbare & duurzame producten in combinatie met geëngageerde ondersteuning & service

Begeleiding 

SBP begeleidt de architect of bouwheer doorgeen een specifieke fase van het project. Als projectpartner kunnen wij advies verschaffen doorheen het hele proces om zo tot de meest effectieve, kwalitatieve en kostenefficiënte oplossing te komen.

We hechten heel wat belang en waarde aan het uitwerken van een duurzame oplossing dat eenvoudig te beheren en te onderhouden is.