+32 (0) 51 74 83 96
info@sbp.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

SBP, samen naar een groenblauwe toekomst

Voordelen

SBP staat voor efficiënt en kwalitatief waterbeheer

Ervaar de voordelen


Als ervaren waterspecialist weten we bij SBP precies hoe we elke partner, zoals de architect of bouwheer, tijdens iedere stap van het bouwproject het beste ondersteunen.

 

Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies bij ieder waterprobleem. Wij bieden u de beste oplossing aan.

Innovatieve oplossingen volgens de nieuwste technologieën

SBP volgt de laatste technologische ontwikkelingen steeds op de voet. Daarnaast werken we nauw samen met professionele federaties en universiteiten om alternatieven te ontwikkelen die beter aansluiten bij de actuele noden van de markt. We blijven dus sleutelen aan onze oplossingen zodat de efficiëntie en kwaliteit van uw waterbeheer verbetert.

Vertrouwen


Krijg snel het juiste advies en de beste
technische oplossing

Waarde


Ga voor een kostenefficiënte oplossing dankzij innovatieve producten die voldoen aan de geldende voorschriften.

Besparingen


  Krijg een groter rendement op uw investering dankzij betrouwbare & duurzame producten in combinatie met geëngageerde ondersteuning & service. 

Begeleiding

SBP begeleidt de architect of bouwbeheerder doorheen een specifieke fase van het project. Als projectpartner kunnen wij advies verschaffen doorheen het hele proces om zo tot de meest effectieve, kwalitatieve en kostenefficiënte oplossing te komen.

Onze experts ondersteunen de architect bij de analyse van de projectnoden; zij geven niet alleen advies over het beste technische product, maar ook over de meest kostenefficiënte oplossing.
 

Wij hechten veel waarde aan het uitwerken van duurzame oplossingen die eenvoudig te beheren en te onderhouden zijn.

Onze technische teams nemen de installatie, opstart & training op zich en streven samen met de bouwbeheerders een vlotte oplevering na.

Onze servicecontracten garanderen een doorlopende, zorgenvrije werking.