+32 (0) 51 74 83 96
info@sbp.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

SBP, samen naar een groenblauwe toekomst

De voordelen van een dompelpomp voor uw huis of bedrijf

Ons land kreeg de voorbije weken bakken regen te verwerken, een fenomeen dat wel vaker voorkomt in onze contreien. Weerkundigen zijn het er overigens over eens dat de opwarming van de aarde ervoor zal zorgen dat Vlaanderen in de toekomst nóg natter wordt.

Dat kan in sommige situaties voor grote ongemakken zorgen, bijvoorbeeld als uw kelder onder water dreigt te staan of als u over een vijver beschikt die uit zijn voegen dreigt te barsten. Een kwalitatieve dompelpomp van SBP kan in deze situatie uw bondgenoot zijn. Ook voor professioneel gebruik kan een dompelpomp handig zijn. Om grote ruimtes of bouwplaatsen leeg te pompen bijvoorbeeld. Ook voor dompelpompen voor grootschalige werkzaamheden bent u bij SBP aan het juiste adres. 

Odoo tekst en afbeelding blok

In ons uitgebreid gamma hebben we dan ook dompelpompen voor alle mogelijke toepassingen. Zo kan u afzonderlijk de mogelijkheden bekijken voor dompelpompen voor zuiver watervoor licht vervuild water of een brede waaier aan dompelpompen voor zwaar vervuild water. Heeft u toch nog een andere oplossing nodig? In ons uitgebreid aanbod vindt u vast wat nu nodig heeft en anders helpen de experts van SBP u uiteraard graag verder

Wat is een dompelpomp?

Een dompelpomp is een pomp die gebruikt wordt om water weg te pompen, bijvoorbeeld uit een ondergelopen kelder. De waterpomp wordt als het ware ondergedompeld in het water, vandaar ook de naam. 

In ons assortiment dompelpompen kan je terecht voor alle mogelijke toepassingen. Zo zijn er vlakzuigende dompelpompen, vindt u er met of zonder vlotter en voor zuiver, licht vervuild of zwaar vervuild water. Zowel voor uw gebruik in huis als voor professioneel gebruik heeft SBP bijgevolg de gepaste oplossing in huis.

Duurzaam waterbeheer

Bij SPB zoeken we niet alleen oplossingen voor de gevolgen van de opwarming van de aarde. Wij vinden ook de bescherming van onze natuurlijke bronnen enorm belangrijk en doen alles om waterverspilling te voorkomen. Actief meewerken aan een duurzamere planeet, een gezondere levensstijl en uiteraard een duurzaam waterbeheer zijn dan ook een cruciaal onderdeel van onze missie als bedrijf

Waterzuivering bepaalt de toekomst